top of page
Image by Lucas Benjamin
Nail-polishes-762436.jpg

Stilkänsla,

kreativitet,

upplevelse.

Här arbetar noggrant utvalda skönhets- och modeintresserade nagelstylister med talang för färg, form och upplevelse. Eliten i branchen.

Inspirationen ligger i sambandet mellan mode och skönhet, och målet är att tillsammans med kund, jobba i gränslandet där de två branscherna möts.

 

We want to serve your mind, find your mood and NAIL your style.

Frida Selkirk själv har arbetat med manikyr sedan 1991 och nischat in sig på länken mellan mode och beauty. Branschen är i ständig förnyelse. Det finns alltid nya intressanta tekniker, mode och trender förändras och det gör att jobbet utvecklas och förblir roligt. Framför allt är färg och form något som alltid fortsätter att inspirera.

Vi gör också roliga uppdrag på företagsevents och modevisningar där kreativiteten och servicekänslan verkligen får en boost. Vi träffar dessutom mängder av trevliga och kompetenta människor på salongerna från alla yrkeskategorier och samhällsklasser.

För oss är teamet lika viktigt som kunden, så vi lägger ned mycket tid på utbildning, roliga aktiviteter och team building. Alla ska trivas hos oss. Både våra kunder och våra stylister.

 

Kanske träffar vi dig nästa gång?


Varmt välkommen till oss!

  • White Facebook Icon
  • Instagram - Vit Circle
  • White Instagram Icon
bottom of page